Hvert år stenger tusenvis av norske huseiere garasjene sine med Perleporten leddporter. Våre kunder har garasjeporter installert både hjemme, på hytta, i sommerhuset og underjordiske parkeringsplasser. Ifølge våre kunder er portene fra den ledende produsenten av markedet en entydig løsning på bil- og eiendomslagring, sikkerhet og praktisk arbeid.

Seksjonsgarasjeporter er satt ammen av et system av stålføringer, en balanseringsmekanisme (trosjonsfjærer eller strekkfjærer) og sandwichpaneler av stål med polyuretanskum inni. Det særegne ved produktet er i utformingen av lerretet: når du trykker på «åpne», vil seksjonene vekselsvis innta en posisjon under overlappingen av objektene.

Egenskapene til garasjeportene våre:

 • En unik portstruktur, som kombinerer høyteknologi og dristige designløsninger
 • Motstand mot varmeoverføring
 • Rustfrie beslag
 • Samsvar med europeiske sikkerhetsstandarder
 • Ny teknologi for å bruke individuelle design av enhver kompleksitet ved hjelp av digital utskrift

Garasjeport standarder:

 • Økt termisk isolasjon
  Bruk av leddporter i alle regioner, selv i det fjerne nord.
 • Korrosjonsbestandig
  For beskyttelse påføres et sinkbelegg (16 mikron), et belegglag (14-16 mikron) og et dekorativt belegg PUR-PA (20-25 mikron) på sandwichpanelene.
 • Individuell tilnærming
  Porter produseres kun i henhold til individuelle dimensjoner med et trinn på 5 mm og et individuelt utvalg av utstyr for objektet.
 • Lang levetid
  Levetiden til fjærene er 25 000 sykluser – 4 åpne-lukke sykluser hver dag i 17 år.
 • For hele familien
  Dørene er i samsvar med europeiske og CIS sikkerhetsstandarder: beskyttelse mot kutt, fastklemming, klem av fingre, seksjonsfall, ukontrollert bevegelse av seksjonen osv.
 • Installasjon i enhver åpning
  Portene kan bygges inn i rom med alle forskjellige funksjoner: standard, lave eller høye monteringstyper er tilgengelige. Minst takhøyde er kun 100 mm. Les mer om montering av garasjeporter.

Vi gir også kundene et imponerende utvalg av design for leddporter. Hovedelementet for å eksperimentere med stil er et lerret laget av sandwichpaneler. Innersiden vil som standard være hvit-grå, nær RAL 9002 (maling i andre farger fra RAL-paletten er mulig). For yttersiden har paletten med designløsninger opptil 40 alternativer: 5 dørmønstre, fra 2 til 10 standardfarger i henhold til RAL-skalaen, 3 nyanser av tre.

Til å begynne med velger kunden ønsket mønster av seksjonsflate. Den kan være allsidig for klassisk og moderne S-panel glatt. L-panelstruktur og M-panel glatt matcher perfekt fasaden til hus bygget i jugendstil. En sjelden og spesielt stilig dekorasjon av dørene er panelseksjonene i «speil»-formatet.

11 grunner til å velge våre garasjeporter:

 1. Økt termisk isolasjon av strukturen. Panel med en tykkelse på 45 mm er en garanti for utmerket varmeisolasjon, sammenlignbar med en rød murvegg 60 cm tykk.
 2. 4 lag metall i festepunktene til de selvskruende skruene. En lukket kontur av stålplater og 4 lag metall ved festepunktene for selvskruende skruer, unntatt delaminering av paneler i solen, samt en skarp senking av porten.
 3. Høy vindmotstand. Sandwichpaneler 45 mm tykke kan motstå vinden med en hastighet på 120 km/t.
 4. Suveren beskyttelse mot trekk. Perfekt garasjeporter for ditt hjem!
 5. Montering av skinner bak åpningen. Dekklist og hjørnestolper monteres bak åpningen. Skinnene er ikke sannsynlige i åpningen og har ikke kontakt med utsiden, dette øker dørens varmeisolasjon betydelig.
 6. Korrosjon sikre komponenter. Stålrullebraketter og mellomhengsler, malte sideskjørt og PUR-PA-belegg er ideelle for rom med høy luftfuktighet.
 7. Sikker drift. Skrallekoblinger sikrer mot fall av dørseksjonene.
 8. Pålitelig vedheft av portseksjonene til tetningene. Dørseksjonen presses mot tetningene ved hjelp av justerbare rullebeslag. Dette sikrer en behagelig romtemperatur og beskytter mot trekk.
 9. 10 års perforeringskorrosjonsgaranti. Den nye polyuretanprimeren har forbedrede anti-korrosjonsegenskaper. Beleggtykkelse: 14-16 mikron.
 10. Stille arbeid. Doble ruller sikrer jevn og rolig bladbevegelse.
 11. Designerhåndtak – estetisk og brukervennlighet. Det ergonomiske håndtaket med kant i dørens farge leveres som standard.

Kontrollsystem: Automatiske garasjeporter

Åpne og lukk garasjeporten trygt og komfortabelt. Vi har to løsninger for dette: fjernkontroll og kodepanel.

På den første løsningen er håndtaket montert på strukturen, for tunge dører – et tau eller en kjedereduksjon. Å bruke dørene er enkelt og praktisk, fordi selv vekten av alle seksjonene balanseres optimalt av fjærene.

En automatisk garasjeport vil være så komfortabel, skånsom og jevn som mulig for eieren. Alt som trengs for å åpne/lukke mekanismen er å sende ønsket kommando fra fjernkontrollen, radiotastaturet eller trykke på en spesiell bryter. Brukerens plassering kan være både i bilen og på verandaen til huset.

Våre garasjeporter har en tilkoblet elektrisk drift av følgende merke:

 • AN-Motorer: Deres utvalg av elektriske portre har fått et rykte for pålitelighet og verdi for pengene. Modellene kan kobles til garasjer med et areal på opptil 16 m2 og en høyde på opptil 3,4 meter. Hver garasjeport er utstyrt med 2 fjernkontroller, funksjoner for øyeblikkelig stopp i tilfelle kollisjon med en hindring, bytte til manuell kontroll og automatisk stenging. Med beskyttelse mot spenningsstøt vil automatikken fungere i mage år. Garantien er 2 år.
 • Comunello: En italiensk automatisering med pålitelig elektronikk og stilig design. Det er også mulig å installere elektriske stasjoner på produkter med et areal på opptil 16 m2 og en høyde på opptil 3 meter. For stillegående drift og stivhet av strukturen inkluderer settet en belteskinne. Du vil spesielt dra nytte av den avanserte innstillingen av parameterne for bladbevegelsen og arbeidskraften til stasjonen. Produktet er beskyttet mot spenningsstøt og leveres med 3 års garanti. Hver garasjeport er utstyrt med to fjernkontroller.
 • Marantec: Den tyske tilnærmingen til automatisering av leddporter har mange vellykkede løsninger. Blant dem er det budsjettvennlige, funksjonelle og premium modeller. For eksempel er funksjonelle porter tilgjengelig i høyhastighets- og høyintensitetsversjoner. Maksimalt dørseksjonsareal for installasjon av Marantec-automatikk er inntil 9 m2 for Comfort 50/60-serien, opptil 15 m2 for Comfort 270/280 serien og opptil 2,4 meter høyde for alle modeller. Pakken inneholder 1 fjernkontroll og garantien er på 5 år.

Ekstra muligheter for garasjeporter:

 • Gangport:
  Denne typen port bestilles hvis eieren trenger en ekstra inngang til lokalene. Bruken lar deg ikke bare komme inn i garasjen uten å åpne porten, men også redusere bruken. Alternativet lar deg bruke dørstrukturen med maksimal komfort.

Sortimentet inkluderer 3 alternativer:

 1. Men en standardterskel på 145 mm (for porter med bredder fra 4,5 til 7 meter)
 2. Med lav terskel på 100 mm (for porter opp til 4,5 meter)
 3. Med en flat terskel på 20 mm (for porter med bredde opptil 5 meter)

Innrammingen av porten er valgt fra to grunnfarger – brun og sølv. Alternative farger er alltid tilgjengelig i RAL-katalogen.

 • Innebygde vinduer
  Bruk av vinduer i portene gjør at du kan spare belysning til produksjonshaller. Sortimentet omfatter ulike typer innglassing for industriporter.
 • Lås
  For garasjer uten ekstra inngang tilbys tverrstanglås. Den lar deg åpne og lukke porten både fra innsiden og fra utsiden.
 • Sidedør
  Sidedøren og leddporten er utformet i samme stil og smelter automatisk harmonisk sammen med bygningens fasade og utfyller hverandre perfekt. Gangporten er laget av paneler med samme mønster og farge som leddporten.
 • Panoramaglass
  Ett eller flere panoramapaneler – og det nye utseendet på porten din er klar. Sammenlignet med innebygde vinduer får du enda meg innsyn og belysning.
 • Hærverksbeskyttelse
  Men en anti-jekkordning er porten beskyttet mot innbrudd. Enheten vil blokkere nettet i tilfelle uautorisert løftning.