OM VÅRE GARASJEPORTER

Vi har i hovedsak to serier garasjeporter, Eco40 og Plus45. Som navnet antyder er Eco40 basert på et 40mm panel, samme panel som brukes i industriporter opp til 8m bredde. Eco40 har kraftige galvaniserte hengsler, trinsehjul med maskinlager, pakninger i EPDM rundt hele garasjeporten også mellom leddene. Eco40 er en robust og nøyaktig produsert garasjeport i høyeste kvalitet som er god nok for de fleste, men hvis du ønsker det beste oppgraderer du til Plus45, da får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lipper i side- og topp-pakning og enda kraftigere beslag, for å nevne noe.

ECO40 GARASJEPORT

Eco40 er helt på høyde med det beste fra våre konkurrenter. Man får en tett og fin port i 40mm sandwich. EPDM pakninger rundt hele. Hengslene er galvanisert og trinsehjul har maskinlager. Overflaten er den overlegne polyurethan belegget som vi er alene om. Denne porten må for all del ikke sammenlignes med «billigporter» og «kineporter». Gjør oppmerksom på at i all engelskspråklig dokumentasjon heter denne porten Trend, men må ikke forveksles med andre leverandørers «Trend» porter.

PLUS45 GARASJEPORT

Velger du Plus45 velger du det beste. Her får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lepper i side-og topp-pakning, kraftig bunnpakning, karm uten kuldebro, ekstra kraftig beslag og større trinsehjul. Isolasjonsevnen er markedsledende i denne tykkelsen og overflatebehandlingen helt unik. Ingen over, ingen ved siden.

DU VELGER SELV UTSEENDE PÅ DIN GARASJEPORT

I vårt sortement 8 paneltyper i opptil 13 standardfarger pr paneltype, over 50 standardvalg, alle kan velges både som garasjeport Eco40 og Plus45 i tilleg til industriporter. I tillegg kan vi lakke i over 200 forskjellige RAL farger, eller i en av de eksklusive DB-eisenglimmer fargene.

EGET PRINT

Er du ikke fornøyd med en av de 200 fargene eller treimitasjonene så printer vi hva som helst på porten din. Dette gjøres på fabrikk og er av høyeste kvalitet, ikke folie, men printet direkte på panelene. Bare fantasien stopper deg da, om du velger et mønster, favorittbilen eller fotballaget velger de selv.

Garasjeport med print

MOTORER OG PORTÅPNERE

Vi forhandler Marantec og Alutech portåpnere, begge i høy kvalitet. Du velger selv hva du ønsker av fjernkontroller, kodepanel, nøkkelbryter og appstyring.

BESLAGTYPER GARASJEPORT OG INDUSTRIPORT

Vi kan levere 26 standard typer beslag til garasjeporter og industriporter, det skilles normalt mellom garasjeportbeslag og industriportbeslag, men det skjer stadig vekk at vi leverer de om en annen. Lav, standard og høyt er mest vanlig, men skrått er heller ikke uvanlig.

SIKKERHET

Alle våre garasjeporter inkluderer spesielle systemer som sikrer sikker drift av anlegget. De vil beskytte deg, familien og kjæredyr fra utforutsatte situasjoner.

 • Beskyttelse mot å klemme fingre.
  Forhindrer risikoen for å klemme fingrene ved manuell åpning og lukking av porten, samt ved rengjøring av seksjonen for skitt og is.
 • Beskyttelse mot fall
  Hvis fjæren skulle ryke vil ikke leddportpanelet falle på en forbipasserende bil eller person.
 • Beskyttelse mot fastklemming og kutt
  Siden dørkonstruksjonen er uten skarpe kanter er du sikret mot kutt og fastklemming.
 • Seksdobbel sikkerhetsmargin
  Våre kabler tåler en belastning som er vesentlig høyere enn vekten av garasjeporten og gir dermed ekstra sikkerhet.

S-PANEL

Våre S-panel-garasjeporter har et symmetrisk mønster som gjør at skjøtene på til de sammensatte panelene på porten blir nærmest usynlig.

M-PANEL

Sandwichpanelet har en dekorativ horisontal stripe. Dører med M-ribbemønster er satt sammen av middels brede paneler.

L-PANEL

På våre L-panel porter er det ingen striper direkte på panelene til døren. Horisontale linjer er visuelt merkbare bare ved skjøtene til panelene. Mengden avhenger av høyden på porten, men vanligvis er det 4-5.

MICROWAVE

Sandwichpanelet er visuelt delt av tynne tette striper. Utad ligner det et vaskebrett. Dette er en veldig praktisk løsning da den lar deg skjule mindre skader på lakken, og bevarer det estetiske utseende til døren i mange år.

SPEIL

Speilene på garasjeporten er arrangert symmetrisk, og skaper et klassisk mønster.

Komfortabelt klima i garasjen hele året
Energieffektive sandwichpaneler og frostbestandige tetninger opprettholder et behagelig inneklima selv ved utetemperaturer ned til -30 ° C.

Økt korrosjonsbeskyttelse
Hengslene i Plus45 serien er laget av AISI430 rustfritt stål, som også brukes i oppvask- og vaskemaskiner. Derfor beholder Plus45 hengslene sin funksjonalitet og sitt originale utseende selv ved høy luftfuktighet.

HØY ENERGIEFFEKTIVITET

Varme og komfort i all slags vær
Dører fra Plus45-serien holder en behagelig temperatur i garasjen, selv ved mange minus grader og frost. Panelene isolerer tilsvarende en 60 cm tykk murvegg.

Beskyttelse mot kulde og trekk
For maksimal termisk isolasjon og tetthet er EPDM-tetninger med to elastiske lipper installert rundt døromkretsen. De absorberer ikke fuktighet, gjenvinner raskt formen etter lasting og beholder sine opprinnelige egenskaper under hele dørens levetid.