OM VÅRE GARASJEPORTER

Vi har i hovedsak to serier garasjeporter, Eco40 og Plus45. Som navnet antyder er Eco40 basert på et 40mm panel, samme panel som brukes i industriporter opp til 8m bredde. Eco40 har kraftige galvaniserte hengsler, trinsehjul med maskinlager, pakninger i EPDM rundt hele garasjeporten også mellom leddene. Eco40 er en robust og nøyaktig produsert garasjeport i høyeste kvalitet som er god nok for de fleste, men hvis du ønsker det beste oppgraderer du til Plus45, da får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lipper i side- og topp-pakning og enda kraftigere beslag, for å nevne noe.

ECO40 GARASJEPORT

Eco40 er helt på høyde med det beste fra våre konkurrenter. Man får en tett og fin port i 40mm sandwich. EPDM pakninger rundt hele. Hengslene er galvanisert og trinsehjul har maskinlager. Overflaten er den overlegne polyurethan belegget som vi er alene om. Denne porten må for all del ikke sammenlignes med «billigporter» og «kineporter». Gjør oppmerksom på at i all engelskspråklig dokumentasjon heter denne porten Trend, men må ikke forveksles med andre leverandørers «Trend» porter.

PLUS45 GARASJEPORT

Velger du Plus45 velger du det beste. Her får du 45mm panel, rustfrie hengsler, doble lepper i side-og topp-pakning, kraftig bunnpakning, karm uten kuldebro, ekstra kraftig beslag og større trinsehjul. Isolasjonsevnen er markedsledende i denne tykkelsen og overflatebehandlingen helt unik. Ingen over, ingen ved siden.

DU VELGER SELV UTSEENDE PÅ DIN GARASJEPORT

I vårt sortement 8 paneltyper i opptil 13 standardfarger pr paneltype, over 50 standardvalg, alle kan velges både som garasjeport Eco40 og Plus45 i tilleg til industriporter. I tillegg kan vi lakke i over 200 forskjellige RAL farger, eller i en av de eksklusive DB-eisenglimmer fargene.

EGET PRINT

Er du ikke fornøyd med en av de 200 fargene eller treimitasjonene så printer vi hva som helst på porten din. Dette gjøres på fabrikk og er av høyeste kvalitet, ikke folie, men printet direkte på panelene. Bare fantasien stopper deg da, om du velger et mønster, favorittbilen eller fotballaget velger de selv.

Garasjeport med print

MOTORER OG PORTÅPNERE

Vi forhandler Marantec og Alutech portåpnere, begge i høy kvalitet. Du velger selv hva du ønsker av fjernkontroller, kodepanel, nøkkelbryter og appstyring.

BESLAGTYPER GARASJEPORT OG INDUSTRIPORT

Vi kan levere 26 standard typer beslag til garasjeporter og industriporter, det skilles normalt mellom garasjeportbeslag og industriportbeslag, men det skjer stadig vekk at vi leverer de om en annen. Lav, standard og høyt er mest vanlig, men skrått er heller ikke uvanlig.