En garasjeport av høy kvalitet og flott design hjelper ikke bare med å holde garasjen trygg. Hvis du vil øke verdien på huset ditt, samtidig som det er trygt og stilig, er det smart å installere gode garasjeporter. En ny garasjeport er en god investering, velg blant våre mange alternativer for design og funksjonalitet. Bestill dører eller vinduer og velg design som passer ditt hjem.

Valg av størrelser

Det er sjelden en størrelse passer alle, men vanligvis starter prisingen på garasjeporter med bredde 2,5 meter og 2 meter høyde. For dobbelgarasje bør en gå for minst 5 meter bredde.

Vi i Perleporten Vest AS leverer garasjeporter i forskjellige størrelser og fasonger. Ønsker du noe unikt både når det gjelder design og størrelse hjelper vi deg med det.

Du må bruke en måler for å finne de riktige dimensjonene i åpningen hvor du skal ha garasjeporten: Lysåpningsbredde, lysåpningshøyde, overhøyde og sideklaring. Ikke glem å sjekk om det er nok dybde slik at døren har nok plass når den er åpen. Når vi får alle de riktige målene går det mye raskere for deg å få et pristilbud med størrelsen som passer til ditt hus.

Tilpassede tillegg

Standard garasjeport har et fint og enkelt design som fungerer for de fleste garasjer i Norge. Velg en av de klassiske trefargene eller hvilken som helst annen farge. Ønsker du noe unikt som en rosa eller gul garasjeport? Perleporten Vest AS hjelper deg å velge blant hundrevis av RAL-farger slik at du finner garasjeporten som er perfekt for deg.

Hva med noen ekstra tillegg i funksjonelt design? Du kan velge ett eller flere ekstra alternativer for finjustering av dine personlige preferanser:

  • Dør i port
  • Vindu
  • Ventil
  • Panoramapanel
  • Sidedør

Eller legg til fjernstyrt motordrift hvis du ikke har det fra før. Det er også en enkel løsning med låsbart håndtak. Men hvis du virkelig vil tilføre verdi til eiendommen din, anbefaler vi å ta garasjeport med fjernkontroll.

Eller legg til fjernstyrt motordrift hvis du ikke har det fra før. Det er også en enkel løsning med låsbart håndtak. Men hvis du virkelig vil tilføre verdi til eiendommen din, anbefaler vi å ta garasjeport med fjernkontroll.

Tilbringer du en del tid I garasjen anbefaler vi å ha vinduer spesialdesignet i garasjeporten. På den måten får du litt ekstra lys utenfra. Det er spesielt en god idé når du bruker garasjen som et ekstra aktivitetsrom, hjemme trening eller et verksted for hobbyer. Husk å isolere og ha ekstra ventilasjon for å holde fuktigheten unna. Sidedør kan være et godt tillegg for en raskere tilgang til garasjen fra huset, spesielt om du bor en plass det regner mye. Uansett hva du bestemmer deg for, velg spesiell etterbehandling for å gjøre garasjen din både funksjonell og pen.

La oss montere den

Enten du allerede har montert garasjeport og vill at den skal demonteres eller monteres i ny garasje, så kan vi hjelpe deg. Det enkleste er å la oss ta hele prosjektet for deg. Den nye loven fra 1.1.2022 krever at huseiere skal levere full dokumentasjon for arbeid utført i huset når det selges. På denne måten unngår du problemer i fremtiden. Ellers blir vi enig om hvor mye arbeid vi tar og hva du ønsker å gjøre selv.

Pris

Vår standard garasjeport pris starter på 9 990 kr og gir deg alt du trenger for en enkel garasje. Dyrere aluminiumløsninger starter på 14 490,-. Vi har også tilbehør til garasjeporten hvis du ønsker ny fjernkontroll eller kodepanel. Kontakt oss og få et tilbud nå!