På lager har vi forskjellige løsninger for å åpne din garasjeport: manuell eller automatisk. Du kan enkelt bestille dem online i vår nettbutikk og vi tar oss av resten. Velg mellom:

Men hvorfor er våre produkter av en så god kvalitet og utrolig smart design? La oss se litt nærmere på en av våre mest populære modeller Levigato og dens fordeler.

Stilig LED belysning

Mørk nøkkelring med en blå LED-indikator og kromdeler på siden. Nøkkelfoben sender ut et ikke-permanent kode radiosignal, radiofjernkontrollene er programmert med en tilhørende kontrollen. Tilkoblingen av en ny nøkkelfob utføres direkte gjennom styreenheten til porten eller barrieren i henhold til standard programmeringsinstruksjoner.

Konseptdesign

Et italiensk studio som spesialiserte seg på design og konstruksjon av karosserier i førsteklasses biler, jobbet med utseende til Levigato-stasjoner og fjernkontroll til garasjeport i samarbeid med ALUTECH.

Føl komforten

Ved å installere automatisering vil du redusere antall daglige rutiner. ALUTECH Levigato elektriske stasjoner åpner og lukker garasjeporten for deg – bare trykk på en knapp på fjernkontrollen.

Betjen porten uten å forlate bilen

Du trenger ikke å forlate bilen for å komme inn eller ut av garasjen din. Denne fordelen er spesielt merkbar når det er kaldt eller det regner ute.

Vi anbefaler å skaffe en ekstra portåpner fjernkontroll i tilfelle mer enn én person bruker garasjen eller batteriene i fjernkontroll til garasjeport går tom for strøm.

Hvorfor velge garasjeporter fra Perleporten Vest AS?

Våre garasjeporter overholder europeiske sikkerhetsstandarder. Standard dørutstyr inkluderer spesielle systemer som beskytter mot fall eller ukontrollert bevegelse av gardinet, den utelukker også muligheten for å klemme fingrene.

Når det gjelder varmebeskyttende egenskaper er garasjeportene våre sammenlignbare med en 60cm murvegg, som gjør at de kan installeres selv i det fjerne nord. For å skape en koselig atmosfære kan dørene også leveres i tre lignende farger: mørk eik, gylden eik og kirsebær.

Garasjeporter fra Perleporten Vest AS er en av de mest holdbare i Europa. Tykkelsen på panelene er 45 mm. Den langvarige estetikken til hele strukturen sikres av et spesielt flerlags belegg av panelene, som er motstandsdyktige mot atmosfærisk nedbør. Ressursene til fjærene kan sikre driften av porten i 17 år.

En stor palett av farger og en rekke teksturer av paneler lar deg velge den ideelle porten for et arkitektonisk ensemble i enhver stil. De passer godt med forskjellige etterbehandlingsmaterialer og kan lages i stil med vinduer, tak og fasade på bygningen.

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg med å finne den perfekte løsningen for din garasje.